You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.Book Online

* Please Fill Required Fields *

Despre mine

Cine sunt?

La început am simţit fotografia ca pe un hobby interesant şi foarte relaxant. M-am îndrăgostit de fotografie. A fost “dragoste la prima vedere’’. Iubesc oamenii în aceeaşi măsură şi îmi place să interacţionez cu ei, să le simt emoţiile, să rezonez cu stările lor sufleteşti,să surprind momente irepetabile care nu se pot truca. Restul sunt detalii tehnice…

Fotografia îmi şopteste printre culori şi forme, poveşti ce urmează să fie imortalizate prin obiectivul aparatului. Pentru ca oricine poate face o fotografie, dar nu orice fotograf are ceva de spus.
Ochii unui fotograf captează frumuseţea reală şi o pun în lumina potrivită.

Îmi place să spun poveşti în culori şi să mă bucur de fiecare poveste reusită. Îmi place să surprind emoţia fiecărei mirese imbracată în rochia albă mult-visată,îmi plac chiar glumele pe care le fac băieţii atunci când îl pregătesc pe ‘’ginerică’’ pentru fericitul eveniment.

Dacă sunteţi în căutarea unui fotograf pasionat, neobosit care să vă fie alături clipă de clipă pe tot parcursul evenimentului, pentru a nu pierde niciun moment din cele care nu se mai întorc, pentru evenimentul important ce se apropie în viaţa dumneavoastră, eu şi aparatul meu vă stăm la dispoziţie!
Sper să ne vedem în curând, prin obiectivul aparatului meu!