You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.Book Online

* Please Fill Required Fields *

Desfăşurare şedinţă foto

01.

Planificare

Pentru cursivitatea sesiunii, sunt stabilite de la bun început, elemente precum: scopul, tematica, starea de spirit ce vor a fi exprimate în şedinţa foto, precum şi procedurile premergătoare şedinţei.

02.

Alegerea Locaţiei

Acest element ocupă un rol important în tematica aleasă, astfel locaţia trebuie să fie din acelaşi peisaj cu tematica. O verificare a locaţiei în prealabil poate elimina lucruri neprevăzute precum restricţii, aglomeraţie sau altele.

03.

Alegerea timpului

Dimineaţa după răsărit sau cu o oră înainte de a apune soarele sunt opţiunile de luat în seamă pentru o şedinţă foto. Aceste perioade ale zilei oferă un contrast redus, în felul acesta se diminuează riscul de a pierde detalii în umbră.

La început am simţit fotografia ca pe un hobby interesant şi foarte relaxant. M-am îndrăgostit de fotografie. A fost “dragoste la prima vedere’’. Iubesc oamenii în aceeaşi măsură şi îmi place să interacţionez cu ei, să le simt emoţiile, să rezonez cu stările lor sufleteşti,să surprind momente irepetabile care nu se pot truca. Restul sunt detalii tehnice…

04.

Şedinţa foto propriu-zisă

Îmi place să interactionez cu oamenii, să le simt emoţiile, să rezonez cu stările lor sufleteşti, să surprind momente irepetabile care nu se pot truca.

05.

Prelucrarea imaginilor

După sedinţa foto aveţi optiunea de a alege imaginile finale ce vor fi ulterior procesate şi prelucrate pentru un produs finit pe placul dumneavoastră.

06.

Prezentarea imaginilor

Predarea imiginilor se va realiza în format JPG la o rezoluţie înaltă şi la termenul stabilit anterior, după ce a avut loc procesul de selectare şi prelucrare a imaginilor.